Tech Nieuws
Galaxy A51, Xiaomi Redmi Note 9S en verschillende Nokia’s krijgen nieuwe update aangereikt

Galaxy A51, Xiaomi Redmi Note 9S en verschillende Nokia’s krijgen nieuwe update aangereikt

Samsung, Nokia en Xiaomi rollen voor een aantal toestellen een nieuwe update uit. Opvallend is dat voor de Nokia 6.2 onlangs ook al een nieuwe update uitgerold werd. De details van de updates zetten we op een rijtje.

Update voor Xiaomi Redmi Note 9S
De Xiaomi Redmi Note 9S wordt bijgewerkt met een nieuwe update, zo laat Gertjan weten. De smartphonefabrikant rolt beveiligingsupdate januari 2021 uit voor de smartphone. De update heeft versienummer V12.0.3.0 en is vrij groot qua omvang. De grootte van de update komt uit op 320MB.

Volgens de changelog zijn er verder geen nieuwe functies of verbeteringen verwerkt, maar kun je er vanuit gaan dat Xiaomi hier optimalisaties aan toe heeft gevoegd.

Nokia updates
Nokia heeft ook voor de Nokia 6.2 nog een update uitgerold, zo laten Oscar en Anton aan DroidApp weten. Het gaat om een extra update bovenop de eerder uitgebrachte januari-update die vorige maand verscheen. Er wordt geen nieuwe beveiligingsupdate meegeleverd. De changelog meldt nu wel verbeterde systeemstabiliteit en verbeteringen van de gebruikersinterface. Grote veranderingen zijn niet gemerkt.

Ook voor de Nokia 5.4 staat een nieuwe update klaar. Het gaat om verschillende verbeteringen voor de camera. Daarnaast wordt beveiligingsupdate januari 2021 voor de Nokia 5.1 Plus, Nokia 2.4 en Nokia 1. Het kan zijn dat het even duurt totdat iedereen de update aangeboden krijgt. Doorgaans worden updates gefaseerd uitgerold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *